fbpx

Eurostar Londen met de trein

  1. Eurostar Londen met de trein

Eurostar Londen

Me Eurostar Londen raas je in slechts 3.41 uur naar Amsterdam! De Eurostar is de nieuwe hogesnelheidstrein die de nieuwe verbinding vormt tussen Amsterdam Centraal en Londen St. Pancras International. Met Eurostar raas je met ruim 300km/h door de kanaaltunnel, wat slechts 21 minuten duurt. Het voordeel van reizen met de trein is dat je snel en comfortabel reist en je op kan stappen in het hartje van Londen.

Met Eurostar reis je al vanaf €40 per persoon inclusief bagage direct van Londen naar Amsterdam. Je reist van Amsterdam naar Londen met een korte stop op Brussel Zuid/Midi. Momenteel vind op Brussel Zuid/Midi nog de paspoort controle plaats, maar dat mag de pret niet drukken!

Directe verbinding Londen Amsterdam met Eurostar Londen

Vanaf Londen reis je wel direct door naar Amsterdam centraal (natuurlijk met de nodige korte tussenstops). Je stapt eenvoudig op in Londen St. Pancras International, je haalt een kopje thee in de bar in de trein, en tegen de tijd dat jij je thee op hebt stap je al uit op Amsterdam Centraal. Zonder uit-checkcontrole en gedoe met je bagage. Stap vanaf Amsterdam Centraal eenvoudig een taxi, trein, of stap over op het openbaar vervoernetwerk van het GVB.

Heen vliegen en terug met Eurostar Londen

Voor nog geen €35,- enkel reis heb je al een vliegticket naar Londen. Vlieg lekker met je handbagage om op een shoppings avontuur te gaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage op de terugreis, aangezien je alleen maar heen vliegt naar Londen.

Maak het je zelf gemakkelijk en laat tijdens je shoppings avontuur je creditcard roken! Want op de terugweg ga je heel gemakkelijk terug met de Eurostar Londen naar Amsterdam. Je kan prima al je tassen kwijt zonder wat extra’s te moeten betalen.

De terugreis start al op London St. Pancras International. Je laadt je tassen in en je drinkt onderweg een kopje thee. Na ongeveer 3 uur stap je uit op Amsterdam Centraal om je weg naar huis te vervolgen.

UITGELICHT TOP 3 AANBIEDINGEN:

goedkoop naar londen

Uitgelicht uitgelicht

Goedkoop naar londen

ENKELE REIS

VANAF €56 p.p.

BOEK NU