fbpx

Reizen naar Londen met alternatief vervoer

  1. Reizen naar Londen met alternatief vervoer

Reizen naar Londen

Reizen naar Londen kan op verschillende mannieren. Al eens gedacht aan de trein, bus of boot? Er zijn namelijk veel alternatieven naast de auto. Wil je meer inspiratie op doen over Londen? Check snel onze blogs.

Reizen naar Londen met de trein

Je kan al binnen 4 uur vanuit Amsterdam in Londen zijn. Pak de trein en stap uit op London St. Pancras International om een heerlijk weekendje te gaan shoppen, of om cultuur te snuiven. Check voor het shoppen alle kleine zijstraatjes want daar vindt je de leukste boetiekjes! Er zijn diverse betaalbaren hotels in het centrum van Londen waar je heerlijk een aantal dagen kan vertoeven. Wil je meer weten over het reizen naar Londen met de trein? Lees meer.

Naar Londen met de Bus

Er zijn ook mogelijkheden om met een Flixbus naar Londen te gaan. Je hebt een centrale opstapplaats en de bus rijdt je voor een klein bedrag naar plaats van bestemming. Reizen met de bus is ideaal voor mensen met een kleiner budget. Meer weten over reizen naar Londen met de bus? Lees meer.

Naar Londen met de Boot

Naar Londen reizen kan ook per boot, of in combinatie met de auto/fiets en boot. Pak de boot vanaf IJmuiden naar Newcastle, of stap op in Calais of Duinkerken om in Dover uit te stappen. Veel verschillende mogelijkheden om een avontuurlijke, romantische en comfortable reis tegemoet te gaan. Meer weten over reizen naar Londen met de boot? Lees meer.

Reizen naar Londen met het Vliegtuig

Het meest voor de hand liggende vervoersmiddel om naar Londen te reizen is per vliegtuig. Je vliegt al enkele reis naar Londen voor ongeveer €35 euro per persoon. Daarmee moet je wel rekening houden dat je alleen handbagage mag meenemen, dus als je op een shopping weekend gaat is aan te raden om een koffer in te checken. Wil je meer weten over de voordelen van reizen naar Londen met het vliegtuig? Lees meer.

UITGELICHT Aanbiedingen:

goedkoop naar londen

Uitgelicht uitgelicht

Goedkoop naar londen

ENKELE REIS

VANAF €56 p.p.

BOEK NU
bus naar londen

Uitgelicht uitgelicht

FLIXBUS

ENKELEREIS

VANAF €20,-

BOEK NU