fbpx

Trein naar Londen

  1. Trein naar Londen

Deals

goedkoop naar londen

Uitgelicht uitgelicht

Goedkoop naar londen

ENKELE REIS

VANAF €56 p.p.

BOEK NU

Wil je graag goedkoop met de trein naar Londen? Een slimme zet. Je hebt waarschijnlijk een hekel aan wachten op het vliegveld en een busreis duurt te lang. Met de trein gaan is dus het beste alternatief. Dan zie je nog eens wat tijdens de reis. Per slot van rekening is reizen met de trein ook nog beter voor het milieu. Boek daarom nu de trein naar Londen! Wat wil je nog meer?

Gelukkig rijden er steeds meer hogesnelheidstreinen. Daardoor ben je relatief snel op je bestemming zonder veel over te moeten stappen. Je hoeft je dus nergens druk om te maken. Want je tickets voor in de trein naar Londen kun je van tevoren uitprinten. Op Amsterdam Centraal stap je op de trein en in Brussel of Parijs stap je over op de trein naar Londen. Dat kan jij best. Makkelijk toch?

Goedkoop met de trein naar Londen

De goedkoopste trein vanuit Nederland naar Londen is eenvoudig te vinden op het internet. Profiteer van vroegboekkortingen en ga op deze manier voordelig naar Londen. Om zo goedkoop mogelijk met de trein naar Londen te gaan kun je het best 5-6 maanden van tevoren boeken. Dagelijks vertrekken er vanuit Nederland meer dan tien treinen naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Je kunt dus op verschillende tijden vertrekken.

Relaxed de stad in

Nadat je de trein naar Londen hebt genomen kun je lekker uitgerust de stad in. Dat is maar goed ook, want in Londen valt veel te beleven. Het staat niet voor niets bij veel mensen op de bucket list. Jij kunt er echter gewoon met de trein heen. Alvast afstrepen dus? Londen zal je in ieder geval niet teleurstellen. Voor de liefhebbers van cultuur zijn er prachtige oude gebouwen als het Westminster Palace, de Big Ben en Buckingham Palace. Daarnaast kan de kunstliefhebber het hart ophalen aan de vele musea voor moderne én klassieke kunst.

Eigenzinnigheid

Maar jij, de echte reiziger weet dat je het best kan genieten van die kleine Londense eigenaardigheden. Ze zijn rood, je kunt onder én boven zitten en ze rijden door de straten. Wat is het? De rode dubbeldekkers! Het typisch Londense vervoersmiddel. Heerlijk om mee te rijden en je even een echte Londenaar te voelen.

De Engelsen zijn een eilandbewoners, dat maakt ze eigenzinnig. Je ziet het ook terug aan het ontbijt. Eieren en spek op de nuchtere maag. Ze eten het gewoon op. Wie verzint dat nu? Wil je weten hoe het is een Engelsman te zijn, ga dan een pub in en probeer het! Voor die ene keer kan zo’n stevige maaltijd echt geen kwaad.

Shoppen!

Wat ook geen kwaad kan, is winkelen in deze wereldstad. Harrods, het reusachtige warenhuis vol luxegoederen is een bezoek meer dan de moeite waard. Zeven verdiepingen, vijfduizend medewerkers en nog veel meer producten liggen op je te wachten! Als een echte shopaholic kun je daar je hart ophalen.

Theater

Moe van het winkelen en het slenteren langs de hotspots kun je bijkomen in de sfeervolle wijk West End. Je hebt daar veel leuke restaurants. Het is een aanrader om na het eten het theater in te gaan. De theaters van Londen behoren wereldwijd gezien tot de top.

Schone stad

Londen is net als andere wereldsteden een drukke stad die veel toeristen trekt. Wat Londen echter zeer aangenaam maakt: Het is ook een hele schone, veilige en ordelijke stad. Je zult niet verdwalen in de drommen mensen met hun selfiesticks. Je bent even een onopvallend onderdeel van deze metropool.