fbpx

Vliegtickets Londen

  1. Vliegtickets Londen

VLIEGTICKET DEALS Top 3 Vliegticket Deals:

budget air

Uitgelicht uitgelicht

Budget air

RETOUR

VANAF €50,-

BOEK NU
goedkope vliegticket

Uitgelicht uitgelicht

Vliegtickets.nl

RETOUR 2 PERSONEN

VANAF €80,-

BOEK NU
budgetparking

Uitgelicht uitgelicht

Budgetparking schiphol

KOSTENLOOS ANNULEREN

VANAF €5,- PER DAG

RESERVEER NU

Goedkope vliegtickets naar Londen

Goedkope vliegtickets Londen vind je alleen op goedkoopnaarlonden.nl. Check hier de ticketprijzen en vlieg al voor €35 enkele reis per persoon naar Londen. Als je wil vliegen vanaf Amsterdam is dat geen probleem. Er zijn verschillende opties om goedkoop je auto te parkeren via Budgetparking Schiphol!

Vliegen naar Londen

De Big Ben, The Brittisch Museum, Harrods, Er zijn talloze redenen om Londen te bezoeken, al is het alleen maar omdat onze favoriete films zich daar afspelen. Hoe vind je nou echter de goedkoopste vliegtickets voor jouw vakantie? Dit is afhankelijk van verschillende factoren:
– De site waar je de tickets koopt
– Het seizoen en welke dag je vliegt
– De vliegtuigmaatschappij waar je mee vliegt
– Wanneer je boekt

Vliegtickets Londen: voor welke periode boek ik?

Voor dit artikel zijn we vliegtickets voor jouw wezen scannen bij skyscanner, een site die vluchten met elkaar vergelijkt. Stel je wilt een paar snipperdagen opnemen en je wilt een midweekje Londen plannen. Je besluit maandag 9 April te vertrekken en je komt die vrijdag daarna weer terug. Voor onze zoekopdracht aan skyscanner hebben we alle amsterdamse luchthavens en alle luchthavens in Londen in overweging genomen. De goedkoopste vlucht in dit geval is die van easy Jet. Easy Jet vliegt je al vanaf 93 euro. Vlieg je met british airways, dan ben je met 165 euro het goedkoopste uit.Stel je hebt niet zoveel snipperdagen en je besluit in het weekend te vliegen. Vrijdag de 13e vertrek je en zondag de 15e kom je terug. Easy Jet is nog steeds het goedkoopst (of je moet voor een combinatie van vliegtuigmaatschappijen gaan enjezelf het ongekende bedrag van drie euro besparen). Je vliegt nu echter voor minstens 116 euro heen en weer. Dit kost je dus al 23 euro meer, die je waarschijnlijk liever in Londen besteed had.

Je zal begrijpen dat wanneer het al een groot verschil maakt of je door de weeks of in het weekend vliegt, het een nog groter verschil gaat maken wanneer je in de vakantieperiode vliegt. Stel je wilt een weekje weg in de meivakantie. Je vliegt 28 april en komt 6 mei terug. In dit geval is Vueling airlines de goedkoopste maatschappij met 139 euro. Easy Jet is gestegen naar 153 euro en Brittish airways neemt je mee naar Londen en terug voor maar liefst 162 euro. Swiss is echter het duurst met 282 euro

Vliegtickets Londen: welke maatschappij neem ik?

Wanneer het gaat om de goedkoopste vliegtickets londen te boeken, is het het makkelijkst een site op te zoeken die prijzen vergelijkt. Hier kan je dan de goedkoopste vluchten vinden. Zoals je in de voorbeelden hierboven hebt gezien kan het van de periode afhangen welke maatschappij goedkoper is.

Vliegtickets Londen: wanneer moet ik boeken?

Dit is een vraag die lastig te beantwoorden is. Er bestaat zoiets als vroegboekkorting, wat het voordelig maakt om ver van te voren al je tickets te kopen. Echter is last minute ook vaak goedkoper, maar risicovoller, want het kan natuurlijk zijn dat er geen plek meer is voor jou. Aangezien de prijzen regelmatig stijgen en dalen is het raadzaam is om de prijzen in de gaten te houden of te zorgen dat je mails toegestuurd krijgt met aanbiedingen om de goedkoopste vliegtickets Londen te bemachtigen.